Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Oudewaters Oktoberfest

Zaterdag 31 oktober 2015 hadden we een onverwacht optreden op het Oktoberfest in Oudewater.

Nadat een andere kapel het optreden had afgezegd, heeft Remco alles-op-alles gezet om binnen twee dagen een verantwoorde bezetting bij elkaar te krijgen. De organisatie was ons zeer dankbaar en wie weet komen hier nog wat leuke optredens uit voort...

We moesten om twee uur verzamelen bij de Klepper in het centrum van Oudewater. Een leuke locatie die vol stond met lange tafels en waar het bier rijkelijk vloeide. Alle bezoekers waren ook in lederhosen en dirndol gekleed, niemand uitgezonderd.

Om kwart voor drie gingen we het podium op voor ons eerste setje. De vuurdoop voor Roy die de kleine trom voor zijn rekening heeft genomen. De stemming zat er vrij snel in maar het was lastig blzen, dus besloten we om de volgende set in de zaal te gaan staan.

Na een kleine pauze de tweede set, zoals afgesproken, in de zaal tussen het publiek. Het dak ging er af, iedereen deed lekker mee en we kregen zelfs een aantal mensen op de banken. Na een extra toegift was het toch echt klaar, de volgende artieste stond al te wachten.

Al met al een geslaagd optreden met een wat kleinere bezetting. Respect voor Roy, hij heeft zich er (letterlijk en figuurlijk) heel goed doorheen geslagen!

 

Foto's