Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

De Goudse Nationale Singelloop

Op vrijdag 8 september was weer de 'Goudse Nationale Singelloop'. Dit jaar liepen er geen muzikanten mee, maar speelde ook zij mee met de Waaghalzen. De weersverwachtingen waren niet al te best en helaas werd dit ook werkelijkheid. Voordat we ook maar 1 noot hadden gespeeld waren we al helemaal nat geregend.

Vlak voordat we begonnen aan onze eerste set gebeurde er een ongelukje, de sousafoon van Henk viel om en de montageringen tussen het ring en de beker waren losgekomen..... Chips! Gelukkig hebben wij overal connecties en konden we de sousafoon tijdelijk repareren met tape.

We begonnen met spelen voor de kinderloop, voor we het wisten waren ze al de Kleiwegstraat ingerend en konden wij door naar onze speelplaats. Dit jaar stonden we voor het eerst op de kop van de Kleiweg, dit is ons zeer goed bevallen! Van 2 kanten komen er lopers en ook niet onbelangrijk; veel publiek!

Gelukkig is het de rest van de avond bij een paar kleine regenbuitjes gebleven en hebben we een mooi optreden gegeven. Wat ons betreft volgend jaar weer op dezelfde plek en iets minder vochtig weer!

PS. De foto's zijn geleend van de website van de singelloop.

Foto's