Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Oktoberfest Montfoort

Het is weer oktober en dan zijn er weer de Oktoberfesten! Net als vorig jaar waren wij weer uitgenodigd voor Dweilfest Montfoort. Dit jaar was het gelukkig droog, maar door de zwaar drassige grond werd het buitengebeuren voor de jeugd met springkussens e.d. afgelast. We hebben dus binnen gespeeld in een grote tent. Er was wel een springkussen binnen, waar de “kleintjes” gretig gebruik van maakten. Er waren nog 4 orkesten: “Ladder(s)zat” uit Roelofarendsveen, “de Hoetetoeters” uit IJsselstein, “’t Harmonieke” uit Beesd en natuurlijk “ZWUP” uit Montfoort.

Wij mochten de middag openen en ongeveer een half uur spelen. Aanvankelijk was er zeer weinig publiek, maar toen later de zon doorbrak, kwam er meer publiek. Het werd een erg gezellige middag waarbij het bier, traditie getrouw getapt in Beierse bierpullen, rijkelijk vloeide. De verkoop van broodjes braadworst met zuurkool maakte het Oktoberfest compleet. Na alle optredens was er een gezamenlijk optreden van vrijwel alle muzikanten, die 2 nummers speelden. Een kakofonie van slagwerk en blazers. Hierna werd er nog een poging gedaan te improviseren, maar dat werd meer door elkaar spelende, a-ritmische, geluidsoverlast dan dat je kon horen welk nummer er gespeeld werd. Het werd tijd om naar huis te gaan. Volgend jaar zijn wij graag weer van de partij.

Foto's