Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Prinsenbal De IJsselstampers

Vrijdagavond 17 november 2017 was het weer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Onder begeleiding van onze kapel kwamen de Raad van 11 en ‘oude’ Prins Virgil feestelijk binnen.  We liepen heerlijk in polonaise en Noelle en Romy traden op met prachtige dansen.

En dan was daar natuurlijk de nieuwe prins! Deze werd onthaald door een twistende dame, die de menigte twee keer op een verkeerd spoor zette, maar uiteindelijk met de juist prins danste. Op de maten van The Pianoman werd de nieuwe prins met al zijn versierselen omhangen: Prins Frederik de Eerste.

Prins Frederik kan hossen als de beste en kondigde al snel weer de volgende polonaise aan. De voetjes gingen steeds meer van de vloer, zeker toen we deze waanzinnige avond afsloten met Wahnsinn. Dit lied werd nog lang na-geneuried. Een wahnsinnig carnavalsseizoen gewenst, IJsselstampers!

Foto's