Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Slotfeest Goudse IJsbaan

Zondag 14 januari 2018 was de sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan, aangelegd rond het Stadhuis van Gouda op de Markt, nog een paar rondjes te kunnen schaatsen. Ook was een perfecte, grote “Koek en Sopie” tent voor een hapje en een drankje, opgezet door Restaurant “Bij Ons”.

Natuurlijk mochten de Waaghalzen deze laatste schaats dag weer muzikaal ondersteunen. We hebben eerst 2 x een setje buiten gespeeld op het ijs. Met natuurlijk ertussen een pauze, want je krijgt toch een dorst van dat spelen! Ook op de loopbrug naar het stadhuis hebben we even gespeeld. Daarna speelden we 2 x een setje binnen, op het podium. Zowel buiten als binnen was het lekker druk én gezellig. Er werd dus door de bewoners van Gouda gretig gebruik gemaakt van deze laatste schaats mogelijkheid. Er waren binnen in de tent voor ons vele bekenden aanwezig: muzikanten van “Wildebrazz”, leden van de Goudse Carnavalsvereniging de Marktzotten en veel familie, vrienden en bekenden. Kortom, een geweldig gezellige middag waarbij wij hopen dat wij de traditie, om bij de sluiting van de IJsbaan te kunnen optreden, nog lang mogen voortzetten.

Foto's