Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

15e Notenkraker Zomerfestival

Zondag 26 juni was het 15e Notenkrakers Zomerfestival in Zevenbergen en wij waren er op de valreep bij. Na een aantal weken op de reserve bank te hebben gezeten werden we afgelopen dinsdag gebeld of we nog mee konden doen. Deze kans konden we niet laten schieten en vol enthousiasme vertrokken we gisteren om kwart voor elf richting Zevenbergen. Sjaak heeft ons de hele dag versterkt want Roel was lekker op vakantie.

Eenmaal aangekomen moesten we ons melden bij Verhoeven waar we onze spullen kwijt konden en de koffie op ons stond te wachten. Daar kregen we ook de speelschema en de podia die ons toe bedeeld waren. Er waren 40 kapellen verdeeld over 8 podia.

Half twee gingen we van start voor ons eerste setje. We waren halverwege het eerste nummer toen Aard Jan zich als laatste bij ons voegde om zo met een goede bezetting lekker te kunnen spelen. Doordat het net geregend had was nog niet zo heel erg druk maar de mensen die er waren reageerden enthousiast.

We waren nog maar net klaar toen er weer een flinke regenbui naar beneden kwam. Gelukkig genoeg mogelijkheden om te schuilen en te kunnen genieten van de andere kapellen.

Onze ex-waaghals Bert was speciaal voor ons naar Zevenbergen gekomen om ons aan te moedigen.

Om 15.10 speelden we ons tweede setje met de laatste druppels van een flinke bui in onze nek. Bij dit podium was het gezellig druk en stonden de mensen onder de parasols en partytenten lekker te genieten.

Aan het eind van de middag brak eindelijk de zon door zodat we ons laatste setje in een lekker zonnetje konden spelen.
Jan en Johan hadden nog ff wat lucht over en hebben gezellig met ons mee geblazen. Gezellig podium zo voor de kroeg met enthousiaste mensen.

Zo rond kwart over zes ging iedereen richting de markt voor de finale en de prijsuitreiking. Daar werd nog een optreden verzorgd door Hopp.De prijsuitreiking was verdeeld in drie categorieen; presentatie, muzikaliteit en algehele winnaar. Uiteindelijk werd RODL uit Gilze en Rijen de algehele winnaar. Voor ons geen prijzen omdat we mee deden in de leutklasse.

Beetje jammer van het weer maar het was een super leuk festival! Wat ons betreft volgend jaar weer.

Foto's