Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Slotfeest Goudse IJsbaan

Zondag 15 januari was het slotfeest van de Goudse IJsbaan. De laatste dag dat er op de Markt in Gouda geschaatst kan worden. Geheel volgens traditie waren de Waaghalzen natuurlijk weer van de partij.

Wij begonnen om 14:00 uur met ons eerste setje op het ijs. Het werd een gezellige boel. Het was nog uitkijken geblazen (tijdens het blazen), want enkele kinderen slalomde gevaarlijk tussen ons door. Maar door met de grote trom het "pad" af te sluiten, konden we ongehinderd verder spelen.

Ook binnen in de gezellige koek-en-zopie-(bier)tent speelden we natuurlijk ook een setje. Enkele kinderen mochten met een van de kloppers van de grote trom met ons "meespelen" en ze vonden het geweldig.

Aan het eind van ons laatste buitenoptreden besloten we spontaan om al spelend naar binnen te gaan en daar ons optreden te beëindigen. Dat viel nog niet mee, want onze meest trouwe en diehard fans, die natuurlijk aanwezig waren, "dwongen" ons om ons wel bekende "Wahnsinn" door te blijven spelen.

Het was een fantastische en gezellige middag. Dat belooft wat voor volgend jaar als er rond het oude Stadhuys op de Markt een geheel nieuwe ijsbaan wordt neergelegd! We hebben er nu al zin in!

Foto's