Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Carnaval IJsselstampers

19 februari was het weer feest in Zalencentrum de Brug in Reeuwijk. Om half twee barstte het feest los. 44 jaar IJsselstampers, een prachtig jubileum wat uitbundig gevierd moest worden.

Wij mochten het feest openen en de hoogheden naar binnen spelen. Na een kort welkomstwoordje van Prins Virgil werd een grandioze polonaise ingezet waar iedereen vol enthousiasme aan mee deed. Aan het eind van ons setje de eer om Milo Schoenmaker, de burgemeester van Gouda naar binnen te spelen. Een genot voor de IJsselstampers dat hij speciaal voor hen langs kwam om zijn persoonlijke felicitaties over te brengen. De burgemeester kreeg een onderscheiding van prins Virgil en prins Teus en werd ook nog getrakteerd op een optreden van de solo van Romy en Kelly waar hij zichtbaar van genoten heeft.

Nu de eer aan Wildebrazz om het muzikale stokje van ons over te nemen en de aanwezige gasten te vermaken. Iedereen werd voorzien van een flesje limonade en er werd ook nog rond gegaan met schalen met kaas en worst. Dit alles werd natuurlijk genuttigd tijdens de polonaise.

De dansgarde van de Marktzotten had ook nog een mooie showdans ingestudeerd en het was dringen geblazen om het beste plekje te bemachtigen om maar niks te hoeven missen.

Om drie uur het hoogtepunt van de middag, een optreden van Helemaal Hollands. Dit duo wist de sfeer nog verder te verhogen met hun gezellige meezingers. Natuurlijk stond na het eerste nummer het podium vol met de allergrootste fans en de heren wisten dit heel goed te waarderen. Na afloop van hun optreden mocht een onderscheiding van prins Virgil natuurlijk niet ontbreken. Nog een laatst toegift en wij mocht het weer overnemen.

De tweede set ging lekker en er werd door menig Waaghals gezellig meegelopen in de polonaise. De eerste busjes stonden alweer klaar om de gasten op te halen maar het feest was nog niet afgelopen. Er was nog een optreden van de aktencommissie van de Marktzotten en een daverende slotpolonaise onder leiding van Wildebrazz.

Na een laatste dankwoord van president Frank en prins Virgil was het nu toch echt tijd om naar huis te gaan.Een hele gezellige middag waarvan iedereen genoten heeft.

Nogmaals gefeliciteerd met jullie 44 jarig jubileum. Op naar de 55.

ALAAF ALAAF ALAAF

Foto's