Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Solingen Rosenmontag

Op maandag stonden we allemaal "vroeg" naast ons bed voor het ontbijt in het hotel. Nadat we hadden ontbeten zijn we met instrumenten het centrum van Solingen in gegaan. Hier en daar even een drankje en tijdens onze verkenningstocht door Solingen hebben we een ware vriendschap gesloten met de plaatselijke motorclub 'The Living Dead - Solingen'. Levend waren ze zeker, want ze gingen helemaal uit hun dak op onze muziek en na een aantal nummers te hebben gespeeld werden we getrakteerd op een biertje.

Vervolgens zijn we verder in het centrum op de foto gegaan met de 'Polizei', uiteindelijk kwamen we aan bij onze startplaats voor de optocht. Wachten, wachten en nog eens wachten.... Tijdens het wachten stonden er een aantal WildeFANZZ voor ons, wat is de wereld toch klein.. Nico is zelfs met de kleinste van het gezelschap op de foto gegaan en heeft natuurlijk een Waaghalzen-button opgespeld.

Na lang wachten begon de optocht en reed de stadsprins van Solingen voor ons. Wat een menigte stond er langs de kanten!! Tijdens de optocht kwam zelfs nog even de zon tevoorschijn! Nadat we de optocht hadden gelopen moesten we nog een aantal nummers spelen op het podium en het publiek deed lekker mee.

Nadat we hadden gegeten wilde we nog een set spelen in het Cologne Brauhaus maar hier was het zo vol met mensen dat spelen niet mogelijk was. Wel konden we in het theater spelen wat erg gewaardeerd werd. Al snel werd de polonaise ingezet. Na onze set gingen de meeste carnavalsvierders weer verder. Wij gingen instrumenten opbergen en nog een 'klein' afzakkertje pakken in het Cologne Brauhaus waar we onze vrienden (en vriendinnen) van Tanzgruppe Klingenstadt tegen kwamen.

De verdere belevingen van de Waaghalzen in het hotel zullen we u maar besparen. What happens in Solingen, stays in Solingen...

Foto's