Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Marktzotten Slotbal

Carnaval 2017 zit er bijna op. Na een druk en vermoeiend weekend zijn we nog te gast op het slotbal bij de Marktzotten.
Samen met WildeBRAZZ en DJ Armand zorgen wij voor een muzikale bijdrage. De laatste loodjes en die zijn zwaar, heel zwaar.

Om 11 over 8 mochten wij Prins Teus en zijn gevolg naar binnen blazen gevolgd door een daverende polonaise, ook al was het uithoudingsvermogen een stuk minder dan afgelopen zaterdag. Bij menigeen was de vermoeidheid flink toegeslagen en weer anderen waren slecht bij stem maar dat mocht de pret niet drukken.

De solo's en de dansgarde hebben ook nog hun beste beentjes voorgezet. Helaas hebben de Marktzotten afscheid moeten nemen van drie van de meiden waarbij menig traantje werd weggepinkt. Traditiegetrouw werd ook de MZ alaaf trofee uitgereikt. Die ging dit jaar naar de Intrada commissie voor hun inzet om de Intrada in stand te houden. Na het verlies van hun vetrouwde locatie hebben ze een nieuw onderkomen gevonden in zalencentrum de Brug in Reeuwijk waar ze hopelijk de komende jaren een mooi dansfestijn kunnen organiseren.

Om 11 over 11 het afscheid met de kraai. Voor de meesten een bekend afscheid en voor een enkeling een nieuwe ervaring. In een nieuw gospel jasje werd er op gepaste wijze afscheid genomen van het carnaval.

Wij hebben een super gezellig carnaval gehad en kijken alweer uit naar volgend jaar. Iedereen bedankt voor de gezelligheid, inzet en de prettige samenwerking!

Foto's