Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

KG Muckemau Solingen

Na ons optreden in restaurant Happz in Reeuwijk vertrokken wij met de Waaghalzen bus en nog een auto naar Solingen, de zusterstad van Gouda.

Na ruim 2 uur rijden in de feestelijk verlichte en met slingers behangen Waaghalzen bus van Roy, uiteraard met muziek, bier, cola, sinas en Flügel en een hapje ( "wie wil er nog leverworst"?) en na 2 plaspauzes, arriveerde wij in Solingen.

Na het inboeken in het hotel liepen we met onze instrumenten naar Café Restaurant "Cologne" waar ons een maaltijd werd aangeboden. Een heerlijke grote schnitzel met een berg frites en salade. Daarna pakten wij onze instrumenten en konden we doen waarvoor we gekomen waren: muziek maken (o ja......en feest vieren natuurlijk). De eerste minuten leek ons optreden voor de feestgangers nog een beetje onwennig, zo'n kapel uit Gouda, maar daarna werd men wild enthousiast.

Naast ons optreden was er nog een dans act van de plaatselijk dans vereniging, die in de beperkte ruimte van het café een spetterend optreden liet zien. Een groep leuke meiden en 2 dansers. Het werd een super gezellige avond.

Na het eerste nummer van ons tweede setje, werd door Remco en Mary aan Otmar een cadeau aangeboden: een kistje met Goudse kaas, stroopwafels en nog meer lekkernijen, versiert met gele Goudse klompjes. Door het enthousiasme van iedereen voelde we ons er helemaal thuis. We hebben ook buttons uitgedeeld, wat men geweldig vond. Aan het eind van de avond liep vrijwel iedereen, incl. de bediening met een Waaghalzen button.

Om 01.00 uur was het feest over en liepen wij weer naar het hotel. Daar hebben we in de lounge nog wat gedronken (wat achteraf gezien dus eigenlijk niet mocht) en nóg meer gekookte en leverworst gegeten. Rond 02.00 uur gingen de meeste muzikanten pitten. Maar je hebt er altijd lui bij die om 03.17 uur nog een berichtje sturen! Daarna werd het eindelijk rustig in het hotel....Zzzzzzzzzzz.

Hadden we al verteld over de heerlijke gehaktballen die we onderweg opgepeuzeld hebben? Wendy bedankt! ;-) Maar dat was wel duidelijk geworden, toch Wendy?

Foto's