Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

27e Goudse Nationale Singelloop

Op 11 september 2015 werd voor de 27e keer de Goudse Nationale Singelloop gelopen. Ook dit jaar liep het parcours langs de mooiste plekjes van de stad Gouda. De start en de finish waren als vanouds op de Markt voor een van de oudste gotische stadhuizen van Nederland. Langs het parcours waren duizenden toeschouwers aanwezig om de bijna 3.000 ingeschreven lopers toe te juichen, waaronder twee echte Waaghalzen!

Het parcours ging verder door het mooie stadspark "van Bergen IJzendoorn" en door de talloze kleine straatjes die de binnenstad van Gouda rijk is. De Waaghalzen waren zoals ieder jaar weer aanwezig op het hoekje Crabethstraat/Kattensingel waar ze het publiek en de hardlopers vermaakten met vrolijke klanken.

Ook zij werden aangemoedigd door, in grote getale aanwezige, fans voor de geleverde prestatie. Volgend jaar zullen zij ook weer aanwezig zijn om de lopers in het juiste ritme te krijgen.

Foto's