Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Dubbel genieten

Zaterdag 4 juni was een druk dagje voor de Waaghalzen. Voor deze dag stonden twee optredens gepland: de braderie in Waddinxveen en het NK Wielrennen in Reeuwijk.

Om kwart voor elf stonden we klaar in Waddinxveen om te spelen op de jaarlijkse braderie aan de Dorpstraat. De weergoden waren ons vandaag goedgezind waardoor er veel mensen op de been waren. Om elf uur zijn we begonnen met spelen. Op verschillende plekken in de Dorpstraat hebben we van ons laten horen. Genoeg bekijks en soms zelfs een applaus(je) maakte het een leuk en gezellig optreden. Tussendoor konden we bij van der Linden terecht voor de nodige dorstlessers, want die konden we goed gebruiken met deze temperaturen. Tot half twee hebben we onze muzikale klanken laten horen om daarna snel wat te eten en meteen door naar Reeuwijk.

We werden om drie uur in Reeuwijk verwacht om het aanwezige publiek te vermaken. We hadden allemaal een VIP-pas waarmee we ons langs het parcour konden verplaatsen en consumpties konden halen. Zeker met dit weer was dat laatste erg welkom!

We zijn begonnen bij zalencentrum de Brug en daarvandaan een stuk langs de route gaan lopen. Er waren minder toeschouwers dan we verwacht hadden maar dat maakte het niet minder gezellig. De jeugd raasde met grote snelheid voorbij terwijl wij voor een lekker stukje muziek zorgden.

Om half zeven was de laatste rit afgelopen en na de prijsuitreiking was er nog een bbq bij de brandweer waar wij een hapje mee konden eten.

Al met al een lange, zonnige en vooral warme dag die we met elkaar tot een goed eind hebben gebracht.

Foto's