Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Geridderd door de prins

Wie kan er zeggen dat ze aanwezig waren bij een echte Prins die een oorkonde uitreikt, ....nou de Waaghalzen.

De woorden van de Prins: "Prins Edwin de 1e , carnavalsprins van Brandersgat, alsmede lid van de prinsencaroussel, maitre d'cullinair comeback, stadsprins van Brandersgat jaargang 1998 en grootridder van het stalen ros, benoemd hierbij mevrouw M., tot wit schaap. Alsdus besloten op een zitting van de senaat en de raad van elf, aldus getekend te Brandersgat, 21 januari 2016, Prins Edwin de 1e".

Dit heugelijk feit werd gevierd in Vlaardingen, om precies te zijn in het verzoringshuis Vaartland. Natuurlijk waren wij op de hoogte van dit feest, we waren persoonlijk uitgenodigd door de Prins en zijn Adjudant.

We waren met een nagenoeg complete bezetting en we grepen dit optreden aan als generale voor de Kak(ofonie) van aanstaande zaterdag. Het was een leuke avond en de bewoners van het verzorigingshuis konden onze inspanningen waarderen. En daar doen we het voor. Een puntje wat ook genoemd mag worden is dat we per disco-bus naar dit optreden zijn gebracht, Roy Bedankt!!

Foto's