Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

De Waaghalzen Draaien Door!

Zaterdag 5 maart 2016 was het grote Waaghalzen jubileum feest i.v.m. ons 15 jarig bestaan. Het "De Waaghalzen Draaien Door" feest in partycentrum Le Patapouf in Gouda. Wij hadden 3 kapellen uitgenodigd: uiteraard onze goede vrienden van "WildeBRAZZ", "de Zwiebels" uit Den Haag en onze vrienden uit Boxtel van de "Aggemarvanhuisaf Band". Het werd een geweldig feest.

Om 16:00 uur verzamelde wij ons in het partycentrum om de feestzaal feestelijk aan te kleden met slingers en ballonnen. Daarna genoten wij van een heerlijk saté buffet. Onze gasten zouden rond 20:00 uur arriveren en met 3 Waaghalzen gingen we ze buiten opwachten. Ze waren er allemaal. Leden van carnavals verenigingen "de Marktzotten" en "de IJsselstampers", een delegatie uit Solingen, waar wij vorig jaar mochten optreden en een aantal oud muzikanten van "de Waaghalzen". De avond werd gepresenteerd door de presentator van het feest, Ton van "de Marktzotten".

Ook hadden wij gedacht aan een aandenken voor iedereen, namelijk een foto die je kon laten maken in een foto-hokje van het bedrijf "portret-hokje", waarbij iedereen brillen, hoeden, snorren en andere attributen kon uitzoeken en waarmee de gekste foto's konden worden gemaakt die je ook nog eens direct mee kon nemen. Dat werd een enorm succes!

Als jubilerende kapel opende wij natuurlijk de avond met ons 1e setje, waar we weer een nieuw nummer aan toegevoegd hadden. Daarna draaide de DJ's een paar nummers. Na de DJ's was "de Aggemarvanhuisaf Band" aan de beurt, waarna "de Zwiebels" en "Wildebrazz" ook hun kunsten konden laten horen. Het werden geweldige optredens en iedereen genoot.

Inmiddels werd het portret hokje druk bezocht, aanvankelijk door de kinderen die ook aanwezig waren, maar naarmate de avond vorderde liet vrijwel iedereen zich fotograferen, waarbij sommige wel heel vaak met heel veel mensen op de foto stonden (toch Anouk?).

Iemand een blokje kaas?

Alle kapellen traden natuurlijk nog een 2e keer op en "de Aggemaarvanhuisaf Band" had nog een speciale jongleer act bij hun optreden. Tijdens die 2e optredens werden er aan ons cadeaus aangeboden, was natuurlijk niet nodig maar stiekem wel erg leuk! Fantastisch! Zo werden wij door "Wildebrazz" feestelijk toegesproken en kregen wij te horen dat zij van cadeau's geen kaas hadden gegeten, daarom kregen wij van hun een hele, 12kg zware Goudse kaas! Ook onze bevriende kapel uit Boxtel had een cadeau voor ons. Een fotolijst met een collage van foto's van onze optredens in Café Rembrandt in Boxtel. Van de Goudse carnavalsvereniging "de Marktzotten" kregen wij een prachtige beker. Onze vrienden uit Solingen hadden een grote tas meegenomen met daarin voor iedere muzikant van alle kapellen een prachtig Solinger keuken mes!

Wij sloten de avond muzikaal af met een 2e setje, met ook weer een nieuw nummer. Na een dankwoord door presentator Ton draaide de DJ "You Never Walk Alone", waarbij alle muzikanten gebroederlijk, arm in arm een grote kring maakte en luidkeels meezongen. Er werd hier en daar zelfs een traantje werd weggepinkt. Een fantastisch moment!

Wij kunnen terugkijken op een geweldig feest waarvan wij allemaal enorm genoten hebben.

Tot slot

Als Waaghalzen willen we alle kapellen bedanken voor hun komst en hun bijdrage aan een geweldig jubileum feest! Speciale dank aan de kanjer uit Boxtel voor het ballonvouwen (de "hoed" staat in onze oefenruimte).

Ook willen we Ton bedanken voor zijn rol als presentator, de DJ's voor hun muzikale bijdrage, de 2 Goudse carnavals verenigingen voor hun aanwezigheid en bijdrage aan ons feest en Jan Korevaar voor de muntenverkoop. Anouk bedankt voor de honderden(!!) foto's. Een speciale dank aan onze vrienden uit Solingen die helemaal uit Duitsland naar ons feest waren gekomen: Vielen Dank für Ihren Besuch!. De mannen van "portret-hokje" bedankt voor jullie enthousiaste bijdrage en Last but not least, dank aan Hans en Sandra voor de uitstekende verzorging in jullie mooie Party centrum "Le Patapouf".

Op naar het sweet-sixteen feestje?

Tip!

Hieronder staat slechts een kleine selectie van de foto's. Wil je nog meer foto's zien? Ga dan snel naar onze Facebook pagina en bekijk het DWDD-fotoalbum of bekijk de leukste en gekste foto's uit het portret-hokje!

Foto's