Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Disco Carnaval "De Klup"

Vrijdag 10 februari 2017 was weer het jaarlijkse Disco Carnaval bij "De Klup". Met medewerking van Carnavals Vereniging "de IJsselstampers" was er weer een gezellige avond georganiseerd in het clubgebouw van "De Klup". Traditiegetrouw waren De Waaghalzen er natuurlijk ook weer bij.

Bij de 1e set waren het de leden van de raad van 11 van de IJsselstampers die binnen kwamen en in polonaise door de zaal liepen. Een enkeling deed mee en dit bleef zo gedurende het hele setje. De sfeer was wel uitstekend en iedereen had zich prachtig uitgedost, zoals dat hoort bij een carnavals avond. Na ons 1e setje was er nog een kleine toespraak omdat Carnavalsvereniging "de IJsselstampers" 44 jaar bestond. Na het overhandigen van een prachtig spandoek en een luidkeels "lang zullen ze leven" hadden wij even pauze en zorgde de DJ voor sfeervolle muziek.

Tijdens de 2e set mocht een trouwe feestganger, die al 4 jaar drumles had, bij uitzondering met het 1e nummer meespelen op percussie. Enkele enthousiastelingen wisten degene die aanvankelijk aan de kant bleven zitten over te halen om mee te doen met de polonaise. Tijdens ons laatste setje ging het dak eraf en moesten wij natuurlijk een toegift spelen.

Het werd voor iedereen een onvergetelijke avond.

Foto's