Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Gouda de beste!

Op 2 januari 2016 was er in Gouda groot feest. Gouda heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept. Gouda heeft onder andere:

  • De beste middelgrote binnenstad
  • De beste bibliotheek
  • De beste brocante markt
  • De beste warenmarkt
  • De beste 'brood en banket' en 'koks' opleiding
  • De beste dweilorkesten (een beetje onszelf kietelen mag toch wel?)

Bij zo'n groot feest mogen wij natuurlijk niet ontbreken. Rond 14:00u werd de aftrap gegeven met een setje op de mooie Goudse markt. Hierna werden wij verwacht op het podium bij de ijsbaan en ook hier hebben we ons natuurlijk van onze beste kant laten zien! Aangezien de gevoelstemperatuur nabij het vriespunt was, smaakte de warme koffie extra goed, zeker onder/in het oude Stadhuys van Gouda.

Rond 15:30u werden we weer verwacht op het podium maar eerst gaven wij nog even een "privé concert" in de winkel Mitch. Deze verrassing kreeg een onverwachte maar aangename wending; de flessen bubbelwijn werden open getrokken en er ontstond spontaan een feestje! Na enkele nummers te hebben gespeeld moesten we nodig weer terug naar de markt, naar het podium.

Onderweg terug naar het podium hebben we op de Kleiweg ook nog enkele nummers gespeeld. Het aanwezige publiek vormde een spreekwoordelijke drempel richting de markt, met als gevolg: te laat op het podium ;) Uiteraard hebben we dit ruimschoots gecompenseerd met een paar extra nummers!

Nog een paar vrolijke noten in de koek-en-zopie-tent en we kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagd optreden als start van het nieuwe jaar.

Uiteraard zijn de Waaghalzen ook bezig met de toekomst. Er is een aanstomend talent, een slagwerker, gescout! Bij deze willen we hem uitnodigen om, zodra hij 18 is, om eens langs te komen op een repetitie-avond. Wie weet... wie de jeugd heeft...

Op 10 januari zijn we weer op de ijsbaan te vinden! Tot dan!

Foto's