Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Groot Carnaval bij de Marktzotten

Zaterdag 6 februari was het groot carnaval van de Marktzotten in clubgebouw de Pionier, in het centrum van Gouda. Iedereen was weer aanwezig, Prins Knilebar, President Ton, de 3 raadsvrouwen, een DJ en natuurlijk onze vrienden van WildeBRAZZ.

Aanvankelijk leek de avond niet zo druk bezocht, maar naarmate de avond vorderde werd het drukker en werd het een heel gezellige avond. Om beurten speelden wij en WildeBRAZZ onze setjes, afgewisseld door muziek van de DJ. Natuurlijk waren er ook optredens van de dansmariekes, waarbij de kleine Romy een schitterende dansshow liet zien.

Tijdens ons laatste setje ging iedereen uit zijn dak en daarna gingen ook de Waaghalzen helemaal los! Er werd gehost, gedanst en gesprongen en we zagen aan het eind van de avond ook de limbo dans voorbijkomen!

Het was een geweldige avond en een mooi begin van wat dit jaar weer een gezellig carnaval gaat worden. En voor de Waaghalzen………..Boxtel, here we come!

Foto's