Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Groot Carnaval IJsselstampers

31 januari 2016 was de Brug in Reeuwijk weer omgetoverd tot feesttempel voor het groot carnaval van de IJsselstampers.

Om kwart voor twee ging Prins Henri met zijn hele gevolg de zaal in onder begeleiding van WildeBraZZ en natuurlijk ook de Waaghalzen. Na een klein welkomstwoord hebben wij als Waaghalzen de eerste polonaise voor onze rekening genomen. Iedereen had er weer zin in en de vloer was alweer snel gevuld met een hossende menigte in de meest uiteenlopende creaties.

Na onze eerste set was het de beurt aan Romy om haar beste beentje voor te zetten. Een prachtige dans werd beloond met een luid applaus.

Na het uitreiken van de nodige onderscheidingen was het de beurt aan Kelly. Ook zij schitterde op de dansvloer en iedereen was razend enthousiast.

Tijd voor WildeBraZZ om voor de muziek te zorgen. Op de vrolijke klanken we er door de aanwezigen genoten van een drankje dat werd uitgedeeld, waarna weer snel de voetjes van de vloer gingen.

Halverwege de middag werden de prijzen uitgereikt voor de mooist verklede feestgangers. Iedereen was tweede, maar er waren er twee die een beker verdiend hadden. De twee hoogheden reikten de prijzen uit aan de kikker en het konijn. Bij controle bleek het konijn geen staart te hebben, maar dat mocht de pret niet drukken. Supertrots liepen ze het podium af om vervolgens de vloer weer vrij te maken voor de derde solo van de middag; Kelly. Al dat harde trainen is niet voor niet geweest. Drie prachtige dansen door drie prachtige meiden.

Er was voor deze middag ook nog een heuse artiest in huis gehaald. Net als vorig jaar kwam Toos Tijger de feestvreugde verhogen met haar aanstekelijke meezingers. En net als vorig jaar ging het dak er weer af!

Nadat de actencommisie van de Marktzotten weer de nodige artiesten de revue lieten passeren was het aan ons de eer om de midag af te sluiten met een daverende polonaise.

Het programma werd iets ingekort omdat de eerste busjes alweer voor de deur stonden te wachten om iedereen naar huis te brengen.

Het was weer een hele leuke middag waar zowel jong als oud volop van hebben genoten.

Tot volgend jaar maar weer!

Foto's