Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Intrada Midden Nederland

Zondag 20 november, ons laatste optreden voor dit jaar.

De Intrada, een toernooi voor dansmariekes uit het hele land. Ook dit jaar weer in Maarssen en georganiseerd door de Marktzotten. We zijn gevraagd om voor een vrolijke noot te zorgen tijdens de luch-, en middag pauze.

Om 11 uur waren we bij onze repetitieruimte om naar Maarssen te vertrekken. Een aantal Waaghalzen waren al op eigen gelegenheid gegaan i.v.m. verplichtingen bij de Intrada of elders.

De planning was om half 1 te spelen maar het programma liep een half uurtje uit. Voor ons de gelegenheid om ook te kunnen genieten van alle prachtige dansen die de dames ingestudeerd hadden.

Na de prijsuitreiking van het ochtendprogramma mochten wij ons eerste setje spelen in de foyer. Het was een gezellige drukte en ondanks dat er geen polonaise gelopen werd hebben de mensen er wel van genoten. Een drankje aan de bar, patatje of broodje bij de frituur en een deuntje van de Waaghalzen zorgden ervoor dat de luchpauze weer snel voorbij was en de dames weer hun beste beentje voor konden zetten.

Tijdens de korte pauze in het middagprogramma mochten wij nog een setje spelen. Met het voor iedereen bekende nummer "Sloai" gingen bij de prinsen de voetjes van de vloer en werd er toch nog een korte polonaise ingezet. Voor ons zat het er na dit setje op en gingen de dansmariekes weer verder voor het laatste gedeelte van het programma.

Een leuk optreden en wie weet is er in de toekomst weer een gouden toeter te winnen voor de kapellen tijdens de Intrada en gaan oude tijden weer herleven...

Foto's