Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Kakofonie 2017

Zaterdag 28 januariĀ  vond in zalencentrum De Brug voor de 24e keer het kapellenfestival Kakofonie plaats. Wij als Waaghalzen waren ook weer van de partij. Met ons nog 13 andere kapellen waaronder een aantal oud gedienden zoals de Baggerbeugels uit Boskoop, Bende Gek uit Rosmalen, Exclusief uit Oudenbosch. Er waren ook weer drie nieuwkomers: Foutje bedankt uit Den Haag, Funkapel uit Berlicum en Toeter Wel Toe uit Ammerzoden.

Om acht uur werd het feest traditioneel geopend door de stemmingsmeesters van alle kapellen die gezamenlijk het lijflied van kakofonie speelden. Ook werd de kakofoon, die vorig jaar door Wildebrazz was gewonnen, weer teruggegeven aan de stemmingsladies Tessa en Josta.

Onze eerste set was om 20.45 in de kleine zaal. Na een kleine aanpassing is het repertoire hebben we een goeie set neergezet waar we veel positieve reacties van collega muzikanten en het aanwezige publiek kregen.

De tweede set werd, een uurtje later dan gepland, pas om kwart voor twaalf in de grote zaal gespeeld. Dit omdat er bij de Hoetetoeters jonge muzikanten zaten die op tijd naar huis moesten. Op verzoek van onze trouwste fans Anouk en Mellanie de set weer wat aangepast want Sloai mocht toch eigenlijk niet ontbreken.

Na een zeer geslaagde avond werden de Boere Soulstampers uit Utrecht uitgeroepen tot winnaar. Jammer genoeg waren er al veel leden naar huis gegaan waardoor een toegift er niet meer in zat.

Wij hebben ons weer prima vermaakt, op naar de carnaval

Foto's