Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Kapellenfestival Bergambacht

Ons laatste optreden voor de zomervakantie was bij het Blaaskapellenfestival in Bergambacht.

De vorige keer waren er meerdere kapellen op 2 podia. Helaas hadden dit jaar een aantal kapellen zich afgemeld, waardoor er nu op 1 podium 4 kapellen speelden: de Waardgangers uit Bergambacht, Lekkerkapel uit Lekkerkerk, de Klinkers uit Delft en wij.

Op het plein in het centrum van Bergambacht was een podium gebouwd, met daarvoor zitjes en statafels met tegenover het podium diverse kramen met drank en heerlijke hamburgers en saté. Ieder kapel mocht 3 x een half uur spelen. Voor ons betekende dat anderhalf setje per optreden.

Om 17.00 uur begonnen de Waardgangers met hun optreden. Helaas was er nog niet veel publiek, maar naar mate de avond vorderde, kwamen er steeds meer mensen. Opvallend was dat het een uur voordat het begon behoorlijk regende, maar daarna bleef het droog. Sterker nog, er scheen een zonnetje, pal op het podium, zodat iedere kapel in het zonnetje stond te spelen. Het werd steeds gezelliger en de andere kapellen zongen steeds naar elkaar: "nog een liedje"! Rond 20.00 uur was de zon op het podium verdwenen en werd het wat frisser, maar dat had geen enkele invloed op de sfeer.

Bij Lekkerkapel speelde een bassist die ons wel heel bekend voor kwam! Aan het eind van de avond mocht Brigitte tijdens het optreden van de Klinkers op de grote trom plaats nemen en werd ze, tijdens het spelen, even rondgedragen! Het moest niet gekker worden! Het werd dus een erg gezellige avond met optredens tot 23.00 uur. Daarna was de grote finale, de kakofonie, met een aantal nummers, gespeeld door vrijwel alle muzikanten samen. Volgens ons bleef het nog lang onrustig in Bergambacht. Volgend jaar komen wij weer graag naar dit super gezellige kapellen festival!

Foto's