Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Koningsdag 2015

Maandag 27 april 2015 was de aller eerste Koningsdag en dit werd ook in Reeuwijk gevierd. En een feest is geen feest zonder de Waaghalzen! Wij waren dan ook uitgenodigd om deze 1e Koningsdag muzikaal te ondersteunen bij Gasterij Vergeer.

Het was een zonovergoten dag en op het plein vóór Gasterij Vergeer stond een grote party tent voor de bar en de grill en een party tent voor het podium met DJ. Voor de kinderen was er een opblaasbare stormbaan, die druk bezocht werd. Geheel volgens traditie waren er ook veel kinderen die op kleedjes allerlei spullen verkochten, van speelgoed en cup cakes tot aardbeien plantjes.

Wij waren zeer vereerd dat wij door de organisatie uitgebreid werden aangekondigd, nota bene door onze eigen sousafoon speler Henk, die ons een orkest noemde van internationale allure en daar was geen woord van gelogen!

Het werd een heel gezellige middag waar wij tussen het publiek 3 x een setjes mochten spelen. De middag werd wel een beetje opgehouden door een uitgebreide prijsuitreiking van een loterij met maar liefst 12 prijzen, die helaas niet allemaal werden opgehaald. Het hoogtepunt was toch wel de prijs die bestond uit een avondje uit met onze Henk, die wél onmiddellijk bij de organisatie in ontvangst werd genomen door een zéér enthousiaste winnares.

De laatste nummers van ons afsluitende setje hebben gespeeld rond tafel bij overenthousiaste, patat etende fans. Wij, maar ook zij, zullen dit niet snel meer vergeten. Hopelijk zijn wij volgend jaar weer van de partij.

Foto's