Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Local Heroes Obstacle Run

Op zaterdag 11 juni hebben de Waaghalzen de deelnemers van de Local Heroes Obstacle Run in Stolwijk muzikaal binnengehaald bij de finish.

Alle opbrengsten waren ten goede van het KWF Kankerbestrijding. Het weer zat erg mee en het was lekker druk. De deelnemers leggen een parcours af met, zo als de naam al zegt, obstakels/hindernissen. Je moet niet vies zijn van een beetje modder en van klimmen en klauteren. Er waren 2 afstanden, 8 en 16 kilometer.

Voordat de deelnemers de finish passeerde, moesten ze eerst nog door een heus schuimbad. Waaghals Mary wilde dat ook wel mee maken en ging de deelnemers voor door het schuimbad. Nadat Mary de finish had gepasseerd kwamen de eerste lopers al aan die onder leiding van de Waaghalzen de finish passeerde. Aan het begin druppelde (letterlijk en figuurlijk) de lopers binnen, maar al snel na de eerste lopers kwam de rest binnen.

Bij de finish werd het steeds drukker en gezelliger. Zowel voor de deelnemers als voor de Waaghalzen was het een mooie dag.

Organisatie bedankt en wie weet tot de volgende keer!

Foto's