Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Oktoberfeest Montfoort.

Na een zonovergoten september maand is het inmiddels oktober geworden en dat betekent weer de oktoberfeesten! Wij waren dan ook uitgenodigd voor een dweilfeest in Montfoort. De organisatie had 5 kapellen uitgenodigd: de Hazenpoten uit Schoonhoven, de Draadnagels uit Lopik, de Koele Band uit Oosterhout, Z.W.U.P uit Montfoort zelf en natuurlijk de Waaghalzen. Tevens had de organisatie, als extraatje voor de kinderen, de “Oktober pret in het park” georganiseerd, waarbij er speeltoestellen in het park opgesteld zouden worden, afhankelijk van het weer. Dat viel helaas letterlijk in het water, want vrijwel de hele dag stroomde het van de regen. Het had beter “Oktober nat in het park” kunnen heten. Ook de optredens van de kapellen konden daardoor niet in het park gehouden worden, maar binnen in een grote tent. Voor de kinderen waren er gelukkig binnen ook springkussens met glijbaan en was er een tafel om te schminken. Ook was er voor hen een snoepkraam. Die is alleen voor kinderen, Kevin!

Ondanks de regen werd het weer reuze gezellig. Er was volop muziek van de kapellen die om beurten een halfuurtje mochten optreden en ieder 2 optredens mochten verzorgen. Er was eten en drinken in overvloed. Mede door het slechte weer was de opkomst minder dan het jaar daarvoor, volgens de organisatie, maar de pret was er niet minder om. Onze die-hard fans / groupies waren ook weer van de partij en dat maakten het feest voor ons compleet.

Ná alle optredens werd er door de 5 kapellen gezamenlijk nog 2 nummers gespeeld, waarbij onze Mary liet zien dat zij ook op de bekkens prima uit de voeten kan. Een verkapte sollicitatie?

Volgend jaar komen wij graag weer terug en dan maar hopen dat het weer een fantastische nazomer zal worden.

Foto's