Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Optocht Reedurp

Zoals elk jaar waren we nu ook weer van de partij om onze muzikale bijdrage te leveren aan de optocht in Reedurp. Dit jaar in een iets ander jasje dan dat we gewend waren. In plaats van tussen de stampende muzikale wagens van de grote optocht te lopen, hebben we nu de kinderoptocht muzikaal mogen begeleiden.

Om 12u kwamen we bij elkaar en onder het genot van een bakkie en een broodje nog even de inwendige mens verzorgd. Om kwart voor 1 zijn we richting Ouders Wensch gelopen waar de kinderen verzamelden voor de optocht.

Daar aangekomen hebben we een paar nummers gespeeld om de kleumende kinderen een beetje warm te laten springen. Toen de laatkomers ook eindelijk gearriveerd waren, konden we om half twee voorop in de stoet richting het dorp.

Iedereen had enorm zijn best gedaan om goed voor de dag te komen. Zo zagen we een mini Jos Verstappen, een boevenwagen en een wagen vol met wilde dieren. Na een klein rondje door de wijk weer terug op het dorp waar de kinderoptocht eindigde. Voor ons zat het er ook op. Nog even naar huis om te relaxen en dan weer door voor ons volgende optreden.

Reedurp Alaaf! en tot zondag

Foto's