Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Prinsenbal IJsselstampers

Een van de leukste optredens is voor ons het Prinsenbal van Carnavals Vereniging de IJsselstampers in het gebouw van “de Klup” in Gouda.

In een overvol clubgebouw werd het een fantastisch feest. Niet in de minste plaats omdat Carnavals Vereniging de IJsselstampers dit jaar 44 jaar bestaat! Na een welkomstwoord mochten wij weer de raad van elf binnen spelen; wat zeg ik, dé raad van 11, 3 raden van 11! Het is natuurlijk niet voor niets een jubileum! Naast de IJsselstampers, waren er ook raadsleden van Carnavalsverenigingen de Marktzotten en de Kaaskoppen. Natuurlijk waren er dansmariekes, waarbij de jongste, Romy, als 1e een fantastische show liet zien. Er was natuurlijk muziek van de Waaghalzen, een DJ en er werden de nodige onderscheidingen uitgedeeld. Een serieus moment was het afscheid van Prins Henry, zijn adjudant en de President. Uiteraard werden er ook een nieuwe Prins met adjudant gekozen en een nieuwe president. De nieuwe Prins werd Prins Virgil den 1e met zijn nieuwe adjudant en de nieuwe President werd Frank, die al 44 jaar bij de IJsselstampers is.

We kunnen terugkijken op een fantastisch feest en het wordt dit jaar vast weer een heerlijk Carnaval!

Foto's