Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Prinsenbal De Marktzotten

Het carnaval seizoen 2015-2016 is begonnen. Voor carnavalsvereniging "de Marktzotten" was op 7 november het openingsbal, met de verkiezing van de nieuwe Prins, in Party en zalencentrum "Le Patapoef". Voor ons was het ook het eerste optreden van ons nieuwe carnaval seizoen.

Na een openingswoord van de President kwamen, uiteraard ondersteund door "de Waaghalzen", de huidige en tevens aftredende prins Richard met zijn Adjudant en raad van 11 de zaal binnen. Daarna volgde er een optreden van de 5 jarige Romy, die een schitterende dansshow liet zien. Hierna speelden wij ons eerste setje, waarbij de polonaise werd ingezet. De avond werd tevens muzikaal ondersteund door DJ Ruud. Er volgde nog meer optredens met als hoogtepunt een optreden van Dolly Parton en Whitney Houston. Er werd uiteraard afscheid genomen van de huidige Prins Richard en met een fantastische act van 4 prachtige dames werd de nieuwe prins gekozen, met de daarbij horende proclamatie. Prins Knilebar is de nieuwe prins van de Marktzotten en wordt vergezeld door 4 raadsvrouwen. Tussendoor speelden wij onze setjes. Er was nog een loterij en er werden onderscheidingen uitgereikt. Onze muzikaal leider Roel kreeg nog een onderscheiding van de nieuw gekozen Prins.

Kleine domper voor ons was dat Mary niet mee kon spelen. Ze zat in het gips i.v.m. een gebroken pols, maar gelukkig was ze er wel bij en met haar gezonde hand kon ze filmopnames maken en drankjes nuttigen. Bedankt Mary en beterschap!

Het belooft een mooi Carnavals seizoen voor ons te worden.

Foto's