Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Prinsenbal Marktzotten

Het was weer de 11e van de 11e en dat betekent het begin van het Carnaval. Voor de Marktzotten betekent dat het prinsenbal in zalencentrum Le Patapouf. Iedereen was er: de president, de raad van 11, de dansmariekes, een afvaardiging van de IJsselstampers, publiek en wij natuurlijk.

Na een welkomstwoord van President Ton speelden wij Prins Teus met zijn gevolg binnen. Na een warm welkom door de Prins speelden wij het 1e setje voor een gezellige polonaise. Hierna was er een solo optreden van kleine Romy. Daarna was DJ Mark aan de beurt. Na ons 2e optreden was er een duo optreden door Noelle en Romy, waarna DJ Mark het weer overnam. Het was tijd voor Prins Teus om af te treden en wij zorgden voor de muzikale begeleiding door een langzame wals te spelen: Pianoman van Billy Joel. Na de DJ was er een leuke act van de commissie.

Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de verkiezing van de nieuwe Prins. De dan nog onbekende Prins kwam vermomd de zaal binnen met het bekende zwart witte geesten masker op. Het bleek Ron te zijn. Zijn Prinsen naam zal Prins Ronaldus de 1e worden. De Prins werd aangekleed, natuurlijk onder begeleiding van De Waaghalzen.

Na nog twee geweldige acts door "Cindy Lauper" en "O’gene" (dacht toch echt leden van de raad van 11 te herkennen) werden er nog onderscheidingen uitgereikt en werd de loterij gestart met mooie prijzen. Wat zat er in die 3 pakjes Remco? Na een slot polonaise werd de avond afgesloten door de president en de Prins.

Een knal gezellige avond met een vol programma. Het belooft dit jaar weer een geweldig carnaval te worden.

Foto's