Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Slotbal van de Marktzotten

's Avonds hadden we weer een optreden bij de Marktzotten. Het slotbal, wat zoals de naam al zegt het einde van het carnaval. De Waaghalzen opende de avond en speelde Prins Knilebar met zijn gevolg naar binnen. Tijdens de eerste set werden wij versterkt door danssolo Kelly op trompet.. (Tja, wie A zegt moet ook B zeggen...). Verder op de avond speelde ook de met ons bevriende kapel WildeBRAZZ. De laatste polonaise's werden gelopen en de nodige biertjes werden getapt.

Om 23:11 uur kwam dan toch echt het einde van de carnaval in zicht. Prins Knilebar sprak zijn laatste woorden en iedereen ging in de zaal op zijn of haar knieƫn om het carnaval af te sluiten. Dit jaar werd dat door iemand anders gedaan dan men gewend was, door de Bisschop van Myra (misschien beter bekend als Sinterklaas) en zijn koorknapen. 1 van de koorknapen leek trouwens wel heel erg op onze trompettist Kevin.

Dat was dan het carnaval voor dit jaar! Wij hebben in ieder geval allemaal genoten!

Foto's