Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Sluiting Goudse IJsbaan

Alweer feest in Gouda! 10 januari jl. waren de Waaghalzen weer op de markt in Gouda te vinden. Na een optreden vorige week tijdens het Goudse feest i.v.m. de benoeming tot de beste binnenstad van Nederland, waren wij nu gevraagd om te komen spelen bij de sluitingsdag van de ijsbaan op de markt.

Het was weer reuze gezellig. We speelden het 1e setje bij de ingang van de Koek en Zopie tent, waarna we binnen genoten van de heerlijke chocolademelk met slagroom. Het 2e setje speelden we voor de ingang van de Burgerhal. Toen gingen we op het buiten podium staan en daarna het ijs op! Kinderen sprongen de dansten op het ijs. Toen de vermoeidheid bij een enkeling van ons op ging spelen was er gelukkig de gelegenheid om tijdens het spelen op het ijs er bij te gaan zitten! Daarna dronken we een drankje in de gezellige Koek en Zopie tent. Toen volgde ons optreden binnen op het podium. Het was een groot succes en we kregen dan ook een groot applaus, in het bijzonder door een groep die-hard fans die was meegekomen. Na een succesvol laatste optreden op het podium sloten we ons optreden af en konden we terug kijken op een fantastische middag rond de Goudse ijsbaan. Wat ons betreft volgend jaar weer!

Foto's