Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

’t Eghte Muziekfestijn op het plein

Zeterdag 21 mei was ons eerste optreden na ons halfvasten feestje. Het werd wel weer eens tijd

’t Eghte Muziekfestijn op het plein in Gorinchem. Een muzikale middag met zo'n 25 kapellen, gecombineerd met een braderie en de havendagen.

Om kwart voor elf hebben we ons verzameld bij onze oefenruimte om vervolgens om elf uur te vertrekken richting Gorinchem. Roy was weer zo vriendelijk om met zijn bus te rijden, altijd ghezelligh zo met elkaar.

We werden verwacht bij schouwburg De Nieuwe Doelen waar we onze spullen achter konden laten. Daar stonden twee lieftallige dames (Denise en Yaëlla) te wachten om ons de hele dag door de stad te loodsen. Voordat het zover was kregen we eerst een schrobbelaar om de kelen te smeren. Op naar het eerste podium.

Het eerste setje op het podium verliep niet helemaal vlekkerloos maar dat mocht de pret niet drukken. Het publiek was erg enthousiast en er waren zelfs een aantal mensen die er een klein dansje aan waagden.

Ons tweede setje was op de grote markt waar alle terrassen goed gevuld waren en de zon liet zich ook van zijn beste kant zien.

De laatste set was helaas op een produim wat een beetje afgelegen lag op het havenhoofd. Weinig publiek, maar wel lekker gespeeld.

Tussendoor werd er door de organistie goed voor de inwendige mens gezord. Heerlijke kippenpootjes en geregeld een bittergarnituur. Ook de drankjes waren niet vergeten! Complimenten voor de organisatie (en "onze lieftallige dames").

Deze dag hebben we lekker kunnen spelen, mede danzij de 3 J's: Jan, Johan en Jasper hebben ons deze dag versterkt. Heren, jullie ook bedankt voor jullie inzet en enthousiastme! Wij vonden het in iedergeval ghezelligh.

Zeker een leuk en ghezelligh festival en zeker voor herhaling vatbaar!

Foto's