Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

"Reis rond de wereld"

Op zaterdag 4 februari was het themabal van de Marktzotten. Het thema was 'Reis rond de wereld'. Een aantal muzikanten hadden de Waaghalzen-outfit in de kast laten hangen en kwamen gekleed volgens het thema: zo hadden we bagpacker Mary, kampeerder Jesper, wereldbol Roy en speelde Charlie Chaplin mee op trompet.

Samen met WildeBRAZZ en de Afzakkers maakte we er een muzikaal knalfeest van. Ook waren er andere carnavalsverenigingen op bezoek: Nar Veure, de Merwekrabbers, de Schenkeltrappers, de Erwtenschieters en de Damzwabbers.

Wij mochten de avond openen en daar kwamen dan Prins Teus de 1e, Adjudant Nick en de Raad van 11 binnen met daar achteraan de 5 andere verenigingen. Binnen no-time waren zowel de zaal als het podium gevuld. Al bij onze eerste set werd er volop polonaise gelopen en zagen we door de steken de bar niet meer.

Hoe later de avond, hoe gezelliger het werd. Naast ons speelde de andere kapellen, dansgarde en een act van de actencommissie. Het was een zeer geslaagde avond en wij kijken alweer uit naar het volgende optreden!

Foto's