Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Waaghalzen on Tour (deel 1)

Maandag 9 februari gingen de Waaghalzen weer naar Brabant voor onze optredens in Boxtel, Vught en Rosmalen. Onze Brabantse tournee!

Het verzamelpunt voor vertrek was onze oefenruimte, waar we met 2 busjes konden vertrekken naar Brabant. Een busje (via onze Roy) was prachtig versierd en "beplakt" met het Waaghalzen logo. Helaas hoorden we net voor vertrek dat onze slagwerkster en bekkenspecialiste Brigitte geveld was door de griep (ja ja) en dat zij niet mee kon. Heel vervelend voor haar en natuurlijk een teleurstelling voor ons.

Vlak na ons vertrek heette onse "purser" Eric ons hartelijk welkom aan boord. Hij nam de veiligheidsregels door en wees ons op de "nooddeuren, de zuurstofmaskers en de zwemvesten". Ook de catering werd door hem goed verzorgd.

Na een prettige "vlucht" van een uurtje konden wij inhecken in ons hotel. Een prima hotel met, zo bleek de volgende ochtend, een uitstekend onbijtbuffet.

Op naar Café Rembrandt in Boxtel. We leverde onze muzikale bijdrage bij "muziek na politiek", een optreden met meerdere kapellen, na een cabaret waarbij traditioneel de plaatselijke politiek op de hak wordt genomen en er een geweldige conference was van een "crimineel" die o.a. vertelde dat zijn criminele carrière al begonnen was vòòr zijn geboorte; hij zat toen al in een eicel!

Vlak voor ons optreden kwamen plots president Ton van de Marktzotten met de raadsvrouwen en met een hele club feestvierders binnen en het werd een groot feest.

Na een heerlijke maaltijd, samen  met de andere kapellen, vertrokken wij naar Vught voor een optreden in het café van theater "de Speeldoos". Ook daar speelden verschillende kappellen. Naar mate de avond corderde leek het wel of alle nummers die gespeeld werden verschillende uitvoeringen van "Zij Gelooft in Mij" waren en dat zongen wij dan ook uit volle borst mee, tot verbazing van de andere feestgangers.

Toen door enkele van ons rond een uur of 2 de Sirtaki werd gedanst, werd het hoog tijd om naat het hotel te gaan. In de lobby van het hotel hebben we nog een kleine after-party gehouden. Daarna iedereen weer plat voor een paar uurtjes slaap om ś morgens weer "fris en fruitig" klaar te zijn voor weer een nieuwe carnavalsdag.

Foto's