Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Volleybal toernooi

De Waaghalzen zouden De Waaghalzen niet zijn als ze niet eens iets bijzonders zouden doen! Op vrijdag 20 juni 2014 hebben we met een team meegedaan aan een volleybal toernooi. We hebben weer met elkaar gespeeld, maar dan zonder de instrumenten.

Het toernooi was georganiseerd door Volleybal Club Reeuwijk en vond plaats in Sporthal "De Meerkoet" in Reeuwijk. Er hadden zich 11 teams ingeschreven en om het niveau een beetje gelijk te houden waren er 2 poules, een hoog en een laag. Gelukkig hadden wij ons ingeschreven voor de lage poule, anders waren wij van de baan geveegd.

We hebben uitstekend gespeeld, maar op 1 na alle wedstrijden verloren. Wij werden dan ook laatste in onze poule. Op de foto zie je ons met de troostprijs, wat achteraf de wisselbeker bleek te zijn voor de absolute winnaars, maar die hadden we even geleend!

Het werd een reuze gezellige avond die uitstekend was georganiseerd en na afloop genoten wij in de kantine van een drankje, hapjes kaas en worst en van een schaal minisnacks, die voor ieder team was. Er waren bekers en schalen voor de 3 beste teams uit iedere poule en de poule winnaars kregen ook nog een wisselbeker en wisselschaal. Alle deelnemers kregen een medaille en toen wij bij de prijsuitreiking ook nog als verliezers een halve vlaai kregen overhandigd, kon onze avond niet meer stuk.

Het was leuk om eens iets anders te doen dan muziek maken. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

Foto's