Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Wandel en rol 3-daagse Irishof

De Waaghalzen waren er weer bij. De jaarlijkse wandel/rolstoel 3 daagse voor bewoners van Zorgcentrum Irishof in Goverwelle. Ons was gevraagd of wij weer de muzikale ondersteuning wilde verzorgen bij de binnenkomst van de bewoners.

Toen de 1e rolstoelers om de hoek van de straat verschenen, startten wij het 1e nummer. De bewoners kregen een lintje en een roos en daarmee zwaaiden ze op de maat van de muziek. De bewoners genoten volop, dat kon je duidelijk merken. De deelnemers bleven binnen komen en dat betekende voor ons doorspelen! Ook omdat diegene die over de finish waren gereden natuurlijk gezellig buiten bleven. Wel nadat men een vest of jas had aangetrokken, want er stond, ondanks het mooie weer, een fris windje. Na twee en een halve set achter elkaar gespeeld te hebben was het feest voorbij. Bij de laatste nummers werd er op straat volop gedanst door vrijwilligers en medewerkers van het Zorgcentrum, zodat het wel een personeelsfeestje leek. Binnen kregen wij nog een drankje en daarna ging iedereen tevreden naar huis.

Wat ons betreft volgend jaar weer!

Foto's