Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

WildeBLOAZZ

Vrijdagavond rond kwart over acht begint de Tapperij langzaam aan vol te lopen. Tijd om het carnavalsweekend traditioneel af te trappen met WildeBLOAZZ. Dit jaar gaven onze collega's van Kap Nah ook acte de precance.

Rond kwart voor negen heeft WildeBRAZZ afgetrapt en de sfeer zat er meteen goed in. Daarna was het onze beurt. De tapperij was inmiddels stampvol en het bier vloeide rijkelijk. We speelden onze favoriete set, en hij ging weer als een speer, ondanks het gemis van een aantal Waaghalzen.

Na een kleine pauze nam Kap Nah het stokje over en liet de temperatuur tot grote hoogte stijgen. Mensen wat was het warm in de tent maar wel beregezellig.

Nadat alle kapellen twee setjes hadden gespeeld werd de avond afgesloten door WildeBRAZZ en gingen de meeste feestgangers langzaam op huis aan. Voor de muzikanten stond er boven nog een broodje frikandel of kroket te wachten wat iedereen zich goed liet smaken.

Top avond, heel goed begin van het carnaval. We hebben er zin in!

Iedereen fijne carnaval, Proost!

Foto's