Discocarnaval De Klup

Disco Carnaval “de Klup” is altijd gezellig, altijd lachen en altijd druk bezocht.

Kakofonie 2018

Weer een weergaloze Kakofonie!

Slotfeest Goudse IJsbaan

De sluiting van de IJsbaan in Gouda. Het was de laatste kans om op de mooie ijsbaan nog een paar rondjes te kunnen schaatsen.

Prinsenbal De IJsselstampers

Het wasweer groot feest in De Klup. Het was de grote carnavalsavond van de IJsselstampers!

Prinsenbal Marktzotten

11e van de 11e. Het begin van de Carnaval!

Wie zijn De Waaghalzen?

De Waaghalzen is een gezellige groep muzikanten dat in 2000 begonnen is met muziek te maken. De Waaghalzen heeft als thuisbasis Gouda, maar wij beperken ons niet tot alleen deze omgeving. Ook spelen wij regelmatig over de stadsgrenzen.

Momenteel hebben we een bezetting van 15 muzikanten waarvan 4 trompetten, 3 trombones, 2 baritons, 2 bassen en 4 man op het slagwerk.

Wat spelen we?

Wij proberen een afwisselend repertoire aan te houden door regelmatig een aantal nieuwe nummers in te studeren. Momenteel hebben we 20 nummers in het repertoire zitten met bekende Nederlandse nummers zoals "Zijn het je ogen", "Het Dorp" en "Ik Meen Het", maar ook Duitse nummers zoals "Wahnsinn" en "Schön ist es auf der Welt zu sein". Benieuwd naar de rest van het repertoire?

Waar spelen we?

Wij doen verschillende optredens zoals carnavalsavonden, bij EK's en WK's, bij het schaatsen, verjaardagen, bruiloften, noem het maar op. Wilt u zien waar wij de komende tijd te bewonderen zijn, kijk dan eens in onze agenda of neem contact met ons op!